leuke verjaardag feestartikelen

feestartikelen voor kinderfeestjes
1 jaar
2 jaar
3 jaar
4 jaar
5 jaar
6 jaar
7 jaar
8 jaar
9 jaar
10 jaar
11 jaar
12 jaar
thema feestartikelen

cadeau voor kinderen
leuk speelgoed en spellen

leuk voor kinderfeestjes
leuke verkleedkleding
leuke feestversiering

4e verjaardag kinderfeestje feestartikelen

Je kind viert zijn of haar vierde verjaardag! Je kind heeft zich er vast al weken op verheugd, want verjaardagsfeestjes, daar zijn kinderen dol op. Ga je een kinderfeestje geven begin dan op tijd met de voorbereiding en betrek je kind er in. Op deze leeftijd weten de meeste kinderen precies wat ze leuk vinden en wat absoluut niet. Vaak hebben ze ook al een kinderfeestje meegemaakt en daar leuke ideeën opgedaan. Het eerste is beslissen of je thuis een feestje gaat geven of buiten de deur. Vierjarigen kunnen zich prima vermaken in een kleine speeltuin, kinderboerderij of overdekt speelparadijs maar een feestje thuis kunnen ze zeker ook waarderen.

Thuis kinderfeestje vieren

Blijf je thuis dan moet je enkele activiteiten en spelletjes bedenken. Hoeveel spelletjes heb je nodig? Dat ligt een beetje aan de lengte van het feestje maar een stuk of zes spelletjes is geen overbodige luxe. Sommige spelletjes zijn kort of de kinderen zijn er gewoon niet in geïnteresseerd. Wanneer een spelletje duidelijk niet in de smaak valt dan kun je beter aan iets anders beginnen. De gemiddelde vierjarige wil gewoon actie! Bedenk dus activiteiten waarbij ze lekker kunnen rennen, springen en dansen en wissel die af met een rustig spelletje. De meeste vierjarigen houden niet van ‘verliezen’ houd daar rekening mee. Dansen op een bekend kinderliedje is een betere activiteit op deze leeftijd dan een stoelendans.

Knutselen met kinderen

Eenvoudige knutselopdrachtjes zijn ook heel geschikt voor deze leeftijd. Kleien vinden de meeste vierjarigen geweldig. Laat ze bijvoorbeeld hun favoriete dier maken van klei of een klein verjaardagstaartje. Met zelfklevende stickers kun je allerlei voorwerpen beplakken, bijvoorbeeld een klein kistje of potje. Deze knutsels mogen ze natuurlijk mee naar huis nemen!


Bekijk hier leuke 4e verjaardag kinderfeestje feestartikelen

leuke feestartikelen voor thema kinderfeestjes

Leuke uitnodigingen voor kinderfeestjes

Als je een kinderfeestje gaat geven dan nodig je daar natuurlijk ook kinderen voor uit. Gaat het een thema kinderfeestje worden of ga je wat leuks buitenshuis doen met de kinderen?

Hier maak je de leukste uitnodigingen voor alle soorten kinderfeestjes gewoon zelf. Je kunt de uitnodigingen voorzien van eigen foto, tekst en meer feestelijke items.


Maak hier leuke uitnodigingen voor kinderfeestjes

home © feestartikelenvoorkinderfeestjes.nl - 4e verjaardag kinderfeestje feestartikelen, leuke 4e verjaardag kinderfeestje feestartikelen