leuke verjaardag feestartikelen

feestartikelen voor kinderfeestjes
1 jaar
2 jaar
3 jaar
4 jaar
5 jaar
6 jaar
7 jaar
8 jaar
9 jaar
10 jaar
11 jaar
12 jaar
thema feestartikelen

cadeau voor kinderen
leuk speelgoed en spellen

leuk voor kinderfeestjes
leuke verkleedkleding
leuke feestversiering

3e verjaardag kinderfeestje feestartikelen

Een derde verjaardag, je kind weet nu heel goed wat een verjaardag inhoudt en dat er cadeautjes bij horen. Soms is dit het moment voor het eerste echte kinderfeestje maar maak je geen zorgen, je mag er ook best nog een jaartje mee wachten. Wat is een goed tijdstip voor een verjaardag van een driejarige? De meeste slapen nog een tijdje ergens op de dag dus kies een tijdstip voor of na een slaapje. Hoeveel kindjes nodig je uit wanneer je hebt besloten een kinderfeestje te geven? Een soort van regel is de leeftijd van het kind plus 1 en dan reken je de jarige niet mee. Dus een driejarige zou vier kindjes kunnen uitnodigen.

Verjaardagscadeautjes

Eén belangrijk onderdeel van een verjaardag, volgens een driejarige dan, is cadeautjes krijgen. En dat kan best wel een beetje overweldigend zijn. Het handigst is om een tafeltje neer te zetten waarop je alle cadeautjes neerzet. Zo sla je twee vliegen in één klap, andere kindjes gaan niet spelen met de nieuwe cadeautjes en je kunt na het feestje enkele cadeautjes wegzetten voor later.

Kinderspelletjes

Of je nu een ‘echt’ kinderfeestje geeft of familie en vrienden uitnodigt, kinderen komen ook bezoek en je moet iets bedenken om ze bezig te houden. In de zomer kun je bijvoorbeeld een speeltentje buiten zetten of een zandbak vullen. Is het weer niet zo goed om buiten te spelen probeer dan een hoekje in te ruimen speciaal voor de kinderen. Vraag wel een volwassene om een beetje op de kleintjes te letten want daar heb jij op dit moment echt geen tijd voor.


Bekijk hier leuke 3e verjaardag kinderfeestje feestartikelen

leuke feestartikelen voor thema kinderfeestjes

Leuke uitnodigingen voor kinderfeestjes

Als je een kinderfeestje gaat geven dan nodig je daar natuurlijk ook kinderen voor uit. Gaat het een thema kinderfeestje worden of ga je wat leuks buitenshuis doen met de kinderen?

Hier maak je de leukste uitnodigingen voor alle soorten kinderfeestjes gewoon zelf. Je kunt de uitnodigingen voorzien van eigen foto, tekst en meer feestelijke items.


Maak hier leuke uitnodigingen voor kinderfeestjes

home © feestartikelenvoorkinderfeestjes.nl - 3e verjaardag kinderfeestje feestartikelen, leuke 3e verjaardag kinderfeestje feestartikelen