leuke verjaardag feestartikelen

feestartikelen voor kinderfeestjes
1 jaar
2 jaar
3 jaar
4 jaar
5 jaar
6 jaar
7 jaar
8 jaar
9 jaar
10 jaar
11 jaar
12 jaar
thema feestartikelen

cadeau voor kinderen
leuk speelgoed en spellen

leuk voor kinderfeestjes
leuke verkleedkleding
leuke feestversiering

2e verjaardag kinderfeestje feestartikelen

Twee geworden! Daar begrijpt je kleintje nog weinig van maar dat komt snel wanneer de eerste cadeautjes worden uitgepakt. Want cadeautjes en natuurlijk taart, dat begrijpt een tweejarige best, zijn leuk! Voor een tweejarige zijn verjaardagen nog overweldigende gebeurtenissen en misschien voor jou ook wel. Een tweede verjaardag vier je meestal niet lang, een uurtje of twee is vaak meer dan genoeg voor een peuter. Dan wil het spelen met alle nieuwe cadeautjes en waarschijnlijk is het ook aan een slaapje toe.

Voorbereiding kinderfeestje

Op zo’n tweede verjaardag komen vast ook andere kindjes en het is wel handig om wat activiteiten klaar te zetten om ze bezig te houden. Dat hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. Kleurboeken, speelblokken, boekjes en puzzeltjes. Het handigst is om daar een apart hoekje voor te maken en iemand te vragen om het een beetje in de gaten te houden. Zo kun je zelf de grotere gasten voorzien van eten en drinken.

Eten en drinken

Op zo’n tweede verjaardag serveer je natuurlijk taart maar wat nog meer? Dat ligt helemaal aan het tijdstip. De laatste jaren worden kinderverjaardagen in de ochtend steeds populairder vooral omdat dit het moment is waarop een gemiddelde tweejarige wakker is. Veel kleintjes doen een slaapje in de vroege middag. Dus zijn een ochtendfeestje of een feestje in de late middag heel geschikt voor een peuter. Voor de ochtend kun je het (voor volwassenen) houden bij koffie/thee en taart met een paar extra kleine hapjes. Op een ander tijdstip kun je denken aan kleine hartige gerechtjes, je combineert het met sap, thee of iets licht alcoholisch.


Bekijk hier leuke 2e verjaardag kinderfeestje feestartikelen

leuke feestartikelen voor thema kinderfeestjes

Leuke uitnodigingen voor kinderfeestjes

Als je een kinderfeestje gaat geven dan nodig je daar natuurlijk ook kinderen voor uit. Gaat het een thema kinderfeestje worden of ga je wat leuks buitenshuis doen met de kinderen?

Hier maak je de leukste uitnodigingen voor alle soorten kinderfeestjes gewoon zelf. Je kunt de uitnodigingen voorzien van eigen foto, tekst en meer feestelijke items.


Maak hier leuke uitnodigingen voor kinderfeestjes

home © feestartikelenvoorkinderfeestjes.nl - 2e verjaardag kinderfeestje feestartikelen, leuke 2e verjaardag kinderfeestje feestartikelen