leuke verjaardag feestartikelen

feestartikelen voor kinderfeestjes
1 jaar
2 jaar
3 jaar
4 jaar
5 jaar
6 jaar
7 jaar
8 jaar
9 jaar
10 jaar
11 jaar
12 jaar
thema feestartikelen

cadeau voor kinderen
leuk speelgoed en spellen

leuk voor kinderfeestjes
leuke verkleedkleding
leuke feestversiering

1e verjaardag kinderfeestje feestartikelen

De eerste verjaardag! Het is best een mijlpaal voor ouders alleen aan de jarige gaat het een beetje voorbij. Je wilt het natuurlijk vieren want wat is leuker dan zo’n kleintje dat enthousiast de cadeautjes openscheurt. Alhoewel, die kleine vindt het cadeaupapier waarschijnlijk net zo leuk als de cadeautjes! Dat kleine baby’tje lijkt al weer zo groot in vergelijking met een jaar geleden. Versier de ruimte met ballonnen en kleurrijke slingers want dat vindt ieder kind geweldig, ook op deze leeftijd. Zo merkt je kindje al snel dat het best wel een speciale dag is.

Wanneer vier je nu het beste een eerste verjaardag?

In ieder geval op een moment dat je kindje over het algemeen goed wakker is. Voor sommigen is dat in de ochtend terwijl andere kleintjes heel helder zijn in de middag. Neem in ieder geval een tijdstip tussen slaapjes in, zo is de jarige goed wakker en goedgehumeurd en wordt het een gezellig feestje. Maak het niet te lang, een uurtje of 3 is voor zo’n kleintje meer dan genoeg.

Vergeet niet om heel veel foto’s te maken

Die kleine herinnert zich later niets van dit feest maar het blijft wel een heel speciaal moment. Zorg er vooral voor dat je niet alleen foto’s maakt maar dat je er ook op staat! Vraag dus ook een aantal gasten om foto’s te maken. Taart hoort erbij, het is ook één van die momenten voor geweldige verjaardagsfoto’s. Nu kunnen we het ons voorstellen dat je het een beetje zonde vind om een mooie taart voor een kleintje te zetten die er onmiddellijk zijn of haar handjes in zet. Je kunt ook één taartje met een kaarsje bestellen of maken voor de jarige en daarnaast een grote taart serveren voor de gasten.


Bekijk hier leuke 1e verjaardag kinderfeestje feestartikelen

leuke feestartikelen voor thema kinderfeestjes

Leuke uitnodigingen voor kinderfeestjes

Als je een kinderfeestje gaat geven dan nodig je daar natuurlijk ook kinderen voor uit. Gaat het een thema kinderfeestje worden of ga je wat leuks buitenshuis doen met de kinderen?

Hier maak je de leukste uitnodigingen voor alle soorten kinderfeestjes gewoon zelf. Je kunt de uitnodigingen voorzien van eigen foto, tekst en meer feestelijke items.


Maak hier leuke uitnodigingen voor kinderfeestjes

home © feestartikelenvoorkinderfeestjes.nl - 1e verjaardag kinderfeestje feestartikelen, leuke 1e verjaardag kinderfeestje feestartikelen